Csapatot épít a Manchester United

Bruno Fernandes szerinte nagyszerű csapat épül éppen a Manchester Unitednél

 

 

A Manchester United az új év első napját győzelemmel ünnepelte, 2-1-re nyerték az Aston Villa elleni rangadót Martial és Bruno Fernandes góljaival.

 

A vezetést a 40. percben szerezte meg a United Martial fejesével, Wan-Bissaka beadását fejelte a francia támadó a kapuba. Bertrand Traore révén egyenlített az 58. percben a Villa, de a 61. percben Bruno Fernandes büntetőből egyenlített.

A portugál középpályás a mérkőzés után beszélt arról, nagyszerű csapat épül a klubnál.

"Úgy gondolom, valami fontosat építünk. A legfontosabb a számunkra a csapat. A játékosok odafigyelnek egymásra."

Bruno Fernandes szerint olyan csapat épül a klubnál, ahol a játékosok képesek egymásért küzdeni. Mindenki a három pontot akarja, nyerni akarnak a játékosok.

Fernandes beszélt Pogbáról is, aki az első gól előtt fontos labdát szerzett és tőle indult a támadásépítés, majd a második gól előtt kiharcolta a büntetőt.

"Azt hiszem, ma Paul volt a csúcs. Remélem az emberek nem kételkednek Paul képességeiben. Tudjuk, hogy tud játszani, tud segíteni nekünk és nagyon jól tud játszani, amit ma meg is tett. Mind a két gólban benne volt."

"A tizenegyesénél láthattad, amiben az egyik legjobb, hogyan fedezi a labdát és tartja távol az ellenféltől. És azt hiszem, egyre többet és többet fog mutatni."

Pogbának minél több játékra van szüksége, ami visszahozza az önbizalmát is.

Tags: