Pogba visszatérése erősítés lehet

Manchester United, Paul Pogba
Manchester United, Paul Pogba

Paul Pogba visszatérése lendületet adhat a Manchester Unitednek

 

 

A Manchester United is nagy erőkkel készül a folytatásra, egyelőre úgy tűnik, hogy a játékoskeretnek jót tett a leállás, hiszen a sérültek kezdenek újra bevethető állapotba kerülni, így nagy valószínűséggel, a rajtra bevethető lesz Pogba és Rashford is.

 

Ole Gunnar Solskjaernek kellemes dolga lesz, mivel egy jó Pogbára mindig is szüksége van a csapatnak, ráadásul az idény nagy részét nélküle kellett lejátszania a csapatnak. A francia játékos sérüléssel bajlódott ősszel, majd műteni is kellett, de a júniusi folytatásra várhatóan bevethető lesz.

Poga Mourinho menesztése után megmutatta, mire képes, bár az idény végére ő is elfáradt, mint a többiek. A nyara a távozásról szólt, a Real Madrid vitte volna, főleg Zidane, Perez viszont 160 millió eurót nem akart érte kifizetni. A hírek szerint idén nyáron is téma lehet Madridban Pogba, bár a szurkolók nem feltétlenül örülnének a különböző játékoscsere mentén megoldható ötletnek, inkább megtartanák a saját nevelésű játékosaikat, mint hogy szerződtessék Pogbát. Mivel a Madrid amúgy is stadionfelújítási lázban ég, valamint a francia fizetése igen magas, ami nem tenne jót a madridi egyensúlynak, így nagy valószínűséggel maradni fog Manchesterben. Főleg úgy, hogy a másik kérő, a Juventus is lényegében lemondott róla, szintén anyagi ügyek miatt. A lényeg, Pogba képes nagyszerű játékra, de ahhoz kellenek társak is.

A Manchester United a télen megszerezte Bruno Fernandest is a középpályára, sokan tartanak attól, hogy egyszerre nem lehet a pályán a portugál és a francia, de ne lepődjünk meg azon, ha igenis, láthatjuk őket együtt. Pogba képes inkább védekezni is, míg Fernandes inkább támadóbb szellemű játékos.

A Premier League hajrája amúgy is sűrű lesz, várhatóan hétvége-hétközi-hétvége ritmusban jönnek majd a fordulók, így nem kell félteni a Fred, a Matic, vagy a McTominay rajongókat sem, szükség lesz ennyi játékosra a hátralévő mérkőzésekre, mert rotálni kell a csapatot ahhoz, hogy ne sérüljenek meg olyan könnyen a csapat tagjai.

Rashford visszatérése pedig a támadósornak adhat újabb lökést.

Mindenki izgatottan várja a folytatást, Pogba játékából pedig majd kiderülhet, érzelmileg, mentálisan a klubnál van még, vagy már a távozáson töri a fejét.

Tags: