Ryan Giggs 29 év után távozik!

Ryan Giggs 29 év után távozik a Manchester Unitedtől
Ryan Giggs 29 év után távozik a Manchester Unitedtől

Nem okozott olyan nagy meglepetést a bejelentés, de azért nehéz szívvel kell elfogadni, Ryan Giggs távozik a Manchester Unitedtől, de azért nem lennénk meglepődve, ha még visszatérne

 

 

A Manchester United hivatalosan is bejelentette Ryan Giggs távozik a klubtól. Giggs 14 éves kora óta a Manchester United család tagja, 29 évet töltött a klubnál. És Ed Woodward is jelezte, hiányozni fog nekik Giggs, sok sikert kíván neki a karrierje építésében és mindig is szívesen várják a Manchester Unitednél.

 

Ami a lényeg, Giggs meghozta a döntést, szeretne edzőként tovább dolgozni és jelenleg erre a Manchester Unitednél max. csak az utánpótlásban lenne lehetősége, hiszen menedzsernek már kinevezték José Mourinhót, aki hozta a saját embereit, vagyis a stábban nincs szükség Giggsre.

Giggs meg amúgy is menedzser szeretne már lenni és nem asszisztensként dolgozna tovább.

Miben bízhatnak a Manchester United szurkolói? Abban, hogy Giggs egyszer még visszatér a klubhoz és addig sokkal tapasztaltabb szakemberként ülhet le a kispadra, mint amilyen most.

Giggs jelezte, nagyon nehéz döntést kellett meghoznia, hiszen 14 éves kora óta a Manchester Unitednél éli az életét. De most jött el az idő, hogy megtegye ezt a lépést.

Nagyon szerencsésnek érzi magát, mert olyan szakemberek mellett tanulhatott, mint Sir Alex Ferguson, majd Louis van Gaal. José Mourinhónak meg gratulál, mert a világ legnagyobb klubjának lehet a menedzsere.

És természetesen a fantasztikus szurkolóktól is elköszönt. Megköszönte nekik az eddigi buzdítást.

 

Tags: