Mourinho: Ott vagyok, ahol lenni akarok

José Mourinho Manchester United mezzel
José Mourinho Manchester United mezzel

José Mourinho megtartotta székfoglalóját, a klub hivatalosan is bemutatta az új menedzsert

 

 

A portugál mester a szokott határozottsággal nyilatkozott és kijelentette, ez az állás az, amit mindenki szeretne.

 

- Nehéz leírnom és megtalálni a megfelelő szavakat a klubról. Nem szeretem azt a megnevezést, hogy „álom munka”. Ez nem egy álom, ez a valóság – én vagyok a Manchester United menedzsere. A valóság az, hogy mindenki ezt a munkát akarja, de nem mindenkinek adatik meg rá a lehetőség, nekem viszont igen – mondta lelkesen Mourinho.

Tisztában van a felelősséggel, ami ezzel a munkával jár, azzal is, milyen várakozással vannak felé a szurkolók, de ez a kihívás nem teszi őt idegessé, az utóbbi tíz évben is bizonyított nagy kluboknál.

Úgy érzi, hogy ez a megfelelő pillanat a karrierjében, jól felkészültnek tartja magát, nagy motivációval. Kiemelte: Ott vagyok, ahol lenni akarok, ebben a klubban akarok lenni, ebben az országban, ebben a bajnokságban.

Viszont azért csalódott is egy kicsit, mivel a klub nem indulhat a Bajnokok Ligájában. Reméli, csak egy szezont hagynak ki a következőben már ott lesz a klub, ahol a helye. Fontos rész volt a beszédjében az a rész: - Azt mondom, hogy „mi”, mert a klub sokkal fontosabb, mint én.

 

Tags: