Di María csak akkor mehet, ha ő kéri

Angel Di María
Angel Di María

Angel Di Maríát nem akarja eladni a klub, de ha ő kéri, akkor más a helyzet

 

 

Angel Di Maríával kapcsolatban mostanság nagy a csend, nem is csoda, az argentin sztár a Copa America miatt még a pihenőjét tölti, viszont hamarosan visszatérhet a csapathoz és csatlakozhat az Amerikában túrázó társakhoz.

 

De azért nem szabadulunk a pletykákkal vele kapcsolatban. Két változatot tart életben a sajtó, az egyik szerint visszatér a Real Madridhoz, bár ennek kicsit az esélye. A másik változat szerint a PSG szeretné megszerezni a rekord összegért szerződtetett középpályást. Laurent Blanc, a PSG mestere már jelezte, szeretnék megszerezni  Di Maríát, de több mint komplikált az eset...

A Telegraph cikke szerint Angel Di Maríát nem akarja eladni a klub, mindent meg akarnak tenni azért, hogy otthonosan érezze magát Angliában, mert állítólag azért akar távozni a Manchester Unitedtől, mert nem érzi jól magát Angliában. Ez meg már több dél-amerikai játékossal is előfordult...

A lényeg, a Manchester United nem akarja eladni, viszont, ha a játékos kéri, akkor elképzelhető, hogy belemennek a tárgyalásokba.

Érdekesség, hogy a Manchester United a hónap végén a PSG-vel fog játszani az International Champions Cup keretei között. Várhatóan Di María Manchester United mezben fog pályára lépni, ha meg nem lép pályára, akkor további pletykaáradatot indítanak majd be.

 

Tags: