Romero új szerződést kötött

Sergio Romero új szerződést kötött
Sergio Romero új szerződést kötött

Sergio Romero új szerződést kötött a klubbal, sokáig maradhat még az argentin kapus a Manchester Unitednél

 

 

A Manchester United hosszabbított, új szerződést kötött Sergio Romero-val, a 30 éves argentin kapussal, aki 2015-ben érkezett a csapathoz.

 

Az új szerződés szerint, Romero 2021. június 30-ig maradhat a klubnál, ráadásul további egy évvel meghosszabbítjatják a szerződést, ha a felek is úgy akarják.

Romero eddig 28 alkalommal védte az United kapuját, többek között az Európa Liga döntőjében, az Ajax ellen is ő védte a kaput a holland támadásoktól.

"Nagyon örülök, hogy aláírhattam az új szerződést. Ki ne akarna a világ legnagyobb klubjánál lenni? Nagyszerű kapusaink vannak és mi mindig tanulunk egymástól. Természetesen, nagyon büszke pillanat volt a számomra és a családomnak is, hogy védtem az Európa Liga döntőjében"  - mondta Romero, aki természetesen az új szezonban is sikerekhez akarja segíteni a csapatát.

"Sergio egy nagyszerű és profi kapus. Jó szezonja volt, nagyszerű teljesítménnyel, különösen az Európa Ligában. Sergio megérdemelte a szerződést és a Manchester Unitednél Sergio és David is fontos szerepet játszik." - mondta José Mourinho

 

 

Tags: