Nemanja Matic a Manchester Unitedhez igazolt

Nemanja Matic a Manchester United játékosa!
Nemanja Matic a Manchester United játékosa!

Nemanja Matic személyében elképesztően fontos játékos érkezett a klubhoz

 

A Manchester United hivatalosan bejelentetet Nemanja Matic szerződtetésével. A szerb középpályás három évre írt alá és további egy évvel meghosszabbítható a szerződése.

 

A pletykák szerint 40 millió fontot fizet a klub a Chelseanek, de várhatóan minden pénzt meg fog érni a 31-es mezben szereplő játékos.

Lindelöf és Lukaku után Matic a harmadik nyári igazolás, vagyis a védelembe a középpályára és a csatársorba is érkezett minőségi játékos.

Ráadásul Matic elképesztően fontos eleme lehet a csapatnak, az érkezésével válhat tényleg stabillá a középpálya, valamint Pogba talán végre azzal foglalkozhat, amihez tényleg ért, vagyis a támadások szervezésével.

José Mourinho a klub honlapján ritka szépeket mondott Maticról, akit úgy jellemzett, mint aki igazi Manchester United játékos, egy igazi José Mourinho játékos. Minden olyant megtestesít, amit egy labdarúgótól elvárhatunk, hűséges, stabil, ambíciózus és csapatjátékos.

Matic megjegyezte, nagyon örül, hogy a Manchester United játékosa lehet és nem tudott nemet mondani arra a lehetőségre, hogy újra José Mourinhóval dolgozhasson együtt. (Még Mourinho hozta a Chelseahez és ott is alapembere volt a szerb, akit már legszívesebben tavaly is a Manchester Unitedhez igazolt volna.)

Azért Matic rokonszenvesen megköszönt mindent a Chelseanek és a szurkolóinak is, viszont jelezte, alig bírja kivárni, hogy találkozzon az új csapattársakkal, valamint együtt készülhessen velük az új idényre.

 

Tags: