A Manchester United a Burnleyt fogadja

Mourinho
Mourinho

Szombaton a Burnley jön az Old Traffordra, Mourinho kiállt Rooney mellett, cáfolta, hogy ő maga rosszul érezné magát a klubnál

 

A Manchester United 16:00-kor fogadja a Burnleyt, a jó ligakupa szereplés után bajnoki sikerre lenne szükség

 

Nem tudni mire számíthatunk a csapattól és egyelőre ez a legnagyobb gond. A ligakupa mérkőzés alapján, oda fogják tenni magukat a játékosok. Mourinho sajtótájékoztatón elhangzott szavaiból ez derült ki. Szerinte ez a minimum, amit megtehetnek, már csak a szurkolók miatt is.

Mourinho amúgy is nagyon építi a csapategységet és a szurkolókat próbálja a csapat mellé, meg talán maga mellé is állítani. Elnézést kért a Chelsea elleni négygólos vereség miatt, meg sikerült legyőzni a Cityt is, ami önmagában egy bocsánatkérés.

Sérüléssel bajlódik Bailly, Smalling, Jones, míg a hétközi ligakupa mérkőzést kihagyta, Rooney, Martial, Micki, Fosu-Mensah is.
 

Mourinho Rooneyra is kitért, aki visszatér a keretbe. Megvédte a játékosát, aki combsérülés miatt nem volt mostanában a keretben. Az újságírókat egy kicsit elküldte a nyűbe, mondván, azt írnak, amit akarnak, de az igazság az, hogy Rooney nagyon fontos a csapat számára, szeretik őt és ő is jól érzi magát a csapatnál. Naná, hogy feszült, ha a cserepadon van, és végképp nem boldog, ha sérülés miatt nem játszhat.

Cáfolta, hogy rosszul érezné magát a klubnál, ő arra célzott, hogy az a katasztrófa, ha kilép a hotelből, rögtön követik minden lépését. Erre a lapokban már úgy jelent meg, hogy katasztrófa az élete. "Ez nem igaz. Rooney meg visszatér holnap".

Smalling sorsa szombaton dől el, még nincs olyan fizikai állapotban, hogy bírja a hétvége, hétköznap, hétvége ritmust. Szombaton kiderül, milyen állapotban van.

 

Tags: